Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 285002

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

Συγγραφέας: Αντώνιος Μαντής, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Δημήτριος Φλετούρης, Απόστολος Αγγελίδης
ISBN: 9789606020179
Σελίδες: 648
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2015

   

Το μύρτιλλο
Το μύρτιλλο

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 003050

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Το μύρτιλλο
(ή Μπλούμπερρυ, Blueberry)

Συγγραφέας: Κάσσανδρος Γάτσιος
ISBN: 9789607667410
Σελίδες: 144
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010

 
 

Η ελαιουργία
Η ελαιουργία

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 001043

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Η ελαιουργία

Συγγραφέας: Γεώργιος Μπαλατσούρας – Ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών
ISBN: 9609028721
Σελίδες: 411
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1999

   

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167004

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Συγγραφέας: Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
ISBN: 9789608727489
Σελίδες: 183
Σχήμα: 21 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009

 
 

Τεχνολογία κρέατος
Τεχνολογία κρέατος

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 002128

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Τεχνολογία κρέατος
Κρέας, προϊόντα κρέατος

Συγγραφέας: Ιωάννης Γ. Μπλούκας
ISBN: 9789603517146
Σελίδες: 468
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2007

   

Η άγρια βρώσιμη χλωρίδα της Κρήτης
Η άγρια βρώσιμη χλωρίδα της Κρήτης

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015029

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Η άγρια βρώσιμη χλωρίδα της Κρήτης

Συγγραφέας: Κλεόνικος Γ. Σταυριδάκης
ISBN: 9789606311796
Σελίδες: 414
Σχήμα: 22 X 23
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2006

 
 

Η επιτραπέζια ελιά
Η επιτραπέζια ελιά

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 001042

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Η επιτραπέζια ελιά

Συγγραφέας: Γεώργιος Μπαλατσούρας – Ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών
ISBN: 9609028705
Σελίδες: 670
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2004

70 εικόνες, 45 πίνακες

   

Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015059

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία

Συγγραφέας: Ευστράτιος Κυρανάς
ISBN: 978-960-418-348-7
Σελίδες: 327
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2011

 
 

Coffee Wilt Disease

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 004325

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Coffee Wilt Disease

Edited by J Flood, CABI Bioscience, Egham, UK

April 2010
Hardback
240 Pages
ISBN: 9781845936419

   

Συσκευασία τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015061

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Συσκευασία τροφίμων

Συγγραφέας: Σπυρίδων Ε. Παπαδάκης
ISBN: 978-960-418-226-8
Σελίδες: 512
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2010

 

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...