Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Στοιχεία φυσιολογίας θρέψεως και εφαρμοσμένη διατροφή ιχθύων και καρκινοειδών


Στοιχεία φυσιολογίας θρέψεως και εφαρμοσμένη διατροφή ιχθύων και καρκινοειδών

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 046012

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 51,12
Η Τιμή μας: 46,01
Κερδίζετε : 5,11 (10%)
9789600226126
Έλενα Μεντέ, Ιωάννης Νέγκας

Περιγραφή
Reviews

Στοιχεία φυσιολογίας θρέψεως και εφαρμοσμένη διατροφή ιχθύων και καρκινοειδών

Συγγραφέας: Έλενα Μεντέ, Ιωάννης Νέγκας
ISBN: 9789600226126
Σελίδες: 809
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2011



Το βιβλίο αυτό παρέχει μία περιεκτική ανασκόπηση της φυσιολογίας θρέψης και εφαρμοσμένης διατροφής των ιχθύων και των δεκάποδων καρκινοειδών. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τους μηχανισμούς που ρυθμίζουν τη θρέψη τους στους οποίους στηρίζεται η εφαρμοσμένη διατροφή. Εξετάζει το πεπτικό σύστημα και τη λειτουργία του και τις απαιτήσεις των παραπάνω οργανισμών σε θρεπτικά συστατικά και ενέργεια για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών τους. Περιγράφει τις τεχνικές και τεχνολογίες σχεδιασμού και παρασκευής ιχθυοτροφών καθώς και τα συστατικά παρασκευής τους. Παρουσιάζει τη σχέση της διατροφής με άλλες σημαντικές παραγωγικές συνιστώσες όπως η υγεία, η αναπαραγωγή, η ποιότητα και το περιβάλλον. Σκοπός του βιβλίου είναι η εκπαίδευση με κριτική προσέγγιση των φοιτητών και υποψήφιων ερευνητών σε θέματα διατροφής και φυσιολογίας θρέψεως ιχθύων και καρκινοειδών και η σε βάθος ενημέρωση αυτών που εμπλέκονται ή που θα ήθελαν να ασχοληθούν και να εξειδικευτούν, με την παραγωγή και εμπορία ιχθύων και καρκινοειδών.



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Πρόλογος ..............................................................................................17
Εισαγωγή ..............................................................................................21
Κεφάλαιο Πρώτο:
Θρεπτικές απαιτήσεις δεκάποδων καρκινοειδών
(γαρίδες και αστακοί)
(Έλενα Μεντέ, Αλέξανδρος Στρατάκος, Στάθης Μπαντίδος) .........25
Κεφάλαιο Δεύτερο:
Πεπτικό σύστημα και πέψη
(Έλενα Μεντέ) ........................................................................73
Κεφάλαιο Τρίτο:
Συστατικά, κατηγορίες θρεπτικών συστατικών
(Έλενα Μεντέ) ........................................................................111
Κεφάλαιο Τέταρτο:
Πρωτεΐνες και αμινοξέα
(Έλενα Μεντέ) ........................................................................135
Κεφάλαιο Πέμπτο:
Λιπίδια
(Γιάννης Καραπαναγιωτίδης)...................................................163
Κεφάλαιο Έκτο:
Βιταμίνες – Ιχνοστοιχεία
(Ελένη Φουντουλάκη)..............................................................251
Κεφάλαιο Έβδομο:
Διατροφική συμπεριφορά και πρόσληψη τροφής
(Έλενα Μεντέ και Ιωάννης Νέγκας)..........................................329
Κεφάλαιο Όγδοο:
Ο ρόλος των μικροοργανισμών στην εκτροφή
των δεκαπόδων
(Κωνσταντίνος Κορμάς και Αλεξάνδρα Μεζίτη)...........................359
Κεφάλαιο Ένατο:
Συστατικά ιχθυοτροφών
(Στυλιανή Αδαμίδου και Ιωάννης Νέγκας)..................................377
Κεφάλαιο Δέκατο:
Καταρτισμός σιτηρεσίων
(Ιωάννης Nέγκας και Στυλιανή Αδαμίδου)..................................463
Κεφάλαιο Ενδέκατο:
Σύγχρονη τεχνολογία παρασκευής ιχθυοτροφών
(Γεώργιος Βουρλούμης)...........................................................493
Κεφάλαιο Δωδέκατο:
Διατροφική παθολογία
(Γιώργος Ρήγος)......................................................................509
Κεφάλαιο Δέκατο Τρίτο:
Επίδραση της διατροφής στην ποιότητα ιχθύων
και καρκινοειδών
(Κρίτων Γρηγοράκης)..............................................................549
Κεφάλαιο Δέκατο Τέταρτο:
Διατροφή, περιβάλλον και ιχθυοκαλλιέργεια
(Ιωάννης Καρακάσσης και Κατερίνα Σεβαστού)..........................595
Κεφάλαιο Δέκατο Πέμπτο:
Διατροφή γεννητόρων και ποιότητα γαμετών (γεννητόρων)
(Κωνσταντίνος Μυλωνάς και Σταύρος Χατζηφώτης)....................623
Κεφάλαιο Δέκατο Έκτο:
Εφαρμογή του HACCP & ISO 22000 στην παρασκευή
τροφής για υδατοκαλλιέργειες
(Ιωάννης Αρβανιτογιάννης και Περσεφόνη Τσερκέζου)...............693
Κεφάλαιο Δέκατο Έβδομο:
Επεξεργασία και χρήσεις των αποβλήτων από
την επεξεργασία αλιευμάτων
(Ιωάννης Αρβανιτογιάννης και Περσεφόνη Τσερκέζου)...............747

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...