Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος


Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 162009

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 22,00
Η Τιμή μας: 19,80
Κερδίζετε : 2,20 (10%)
9780007425242
Γρηγόρης Ζερφυρίδης

Περιγραφή
Reviews

Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος
Ζυμούμενα προϊόντα, παγωτό, κρέμα, βούτυρο

Συγγραφέας: Γρηγόρης Ζερφυρίδης
ISBN: 9780007425242
Σελίδες: 328
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2001

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...