Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών


Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 165001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 30,00
Η Τιμή μας: 27,00
Κερδίζετε : 3,00 (10%)
9789606759086
Άννα Αναγνωστοπούλου, Αικατερίνη Ταλέλλη

Περιγραφή
Reviews

Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών

Συγγραφέας: Άννα Αναγνωστοπούλου, Αικατερίνη Ταλέλλη
ISBN: 9789606759086
Σελίδες: 416
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2008


Τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν βασικό μέρος του διαιτολογίου του ανθρώπου, λόγω των διαιτητικών ινών, των αντιοξειδωτικών ουσιών, των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών που περιέχουν και αποτελούν προστατευτική ασπίδα για την υγεία του ανθρώπου.
Στο βιβλίο αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στη σύσταση και θρεπτική αξία των φρούτων και λαχανικών καθώς και στους διάφορους τρόπους επεξεργασίας τους, που τους εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους μέχρι την κατανάλωσή τους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών, τον έλεγχο των σταδίων επεξεργασίας καθώς και στον έλεγχο του τελικού προϊόντος. Οι έλεγχοι που αναφέρονται είναι χημικοί, βακτηριολογικοί, οργανοληπτικοί, καθώς και έλεγχοι με βάση τις προδιαγραφές των προϊόντων.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές και φοιτητές Τεχνολογίας Τροφίμων καθώς και στους Τεχνολόγους Τροφίμων που εργάζονται στη βιομηχανία.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...