My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Food Science and Technology

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Sort by:    Product     Price     Default    

 

Advanced Technologies For Meat Processing (Προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)
Advanced Technologies For Meat Processing

CODE: 005090

Price: 184,25

Advanced Technologies For Meat Processing

Author: Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
ISBN: 9781574445879
Pages: 483
Format: 17 X 26
Binding: Hardback
Pub. Year: 2006

   

Antimicrobials in Food, Third Edition

CODE: 005106

Price: 202,00

Antimicrobials in Food, Third Edition

Editor(s): P. Michael Davidson, University of Tennessee, Knoxville, USA; John N. Sofos, Colorado State University, Fort Collins, USA; A. Larry Branen

ISBN: 9780824740375
Publication Date: April 28, 2005
Number of Pages: 720
Binding(s): Hardback

 
 

Applied Dairy Microbiology, Second Edition (Εφαρμοσμένη μικροβιολογία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)
Applied Dairy Microbiology, Second Edition

CODE: 005004

Price: 198,89

Applied Dairy Microbiology, Second Edition

Author: Elmer H. Marth, James Steele
ISBN: 9780824705367
Pages: 736
Format: 16 Χ 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2001

   

Authentication of Virgin Olive Oil using NMR and Isotopic Fingerprinting
Authentication of Virgin Olive Oil using NMR and Isotopic Fingerprinting

CODE: 184002

Price: 52,00

Authentication of Virgin Olive Oil using NMR and Isotopic Fingerprinting

Author: M. Rosa Alonso-salces, Jose M. Moreno-rojas, Margaret V. Holland, Claude Guillou
ISBN: 9781611223095
Pages: 60
Format: 14 X 22
Binding: Paperback
Pub. Year: 2011

 
 

Aρχές τεχνολογίας τροφίμων
Aρχές Τεχνολογίας Τροφίμων

CODE: 014025

Price: 21,60

Aρχές Τεχνολογίας Τροφίμων

Author: Άννα Πολυχρονιάδου - Αληχανίδου
ISBN: 9789609828857
Pages: 263
Format: 17 Χ 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2010

   

Bananas and Plantains (Μπανάνες - έκδοση στα αγγλικά)
Bananas and Plantains

CODE: 004330

Price: 59,80

Bananas and Plantains

Author: J. C. Robinson
ISBN: 9781845936587
Pages: 320
Format: 16 X 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2010

 
 

Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products (Κριθάρι για διατροφή και υγεία - έκδοση στα αγγλικά)
Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products

CODE: 008051

Price: 107,36

Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products

Author: Rosemary K. Newman, C. Walter Newman
ISBN: 9780470102497
Pages: 246
Format: 16 Χ 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2008

   

Basic Butchering of Livestock and Game (Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)
Basic Butchering of Livestock and Game (Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 211014

Price: 24,00

Basic Butchering of Livestock and Game

Author: John J. Mettler
ISBN: 9780882663913
Pages: 208
Format: 15 X 23
Binding: Paperback 
Pub. Year: 1986

 
 

Biochemistry of Foods, 3rd Edition (Βιοχημεία τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)
Biochemistry of Foods, 3rd Edition (Βιοχημεία τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 022035

Price: 106,00

Biochemistry of Foods, 3rd Edition

Author: Michael Eskin, Fereidoon Shahidi
ISBN: 9780122423529
Pages: 584
Format: 22 Χ 28
Binding: Hardback
Pub. Year: 2012

   

Το ψωμί και το αλάτι
Bread and Salt - Papers on Agricultural Science (in Greek)

CODE: 001016

Price: 6,00

Author: Prof. PANTELIS ZOIOPOULOS

Pages: 168

paperback

ISBN: 9608002281

 

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...