My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Food Science and Technology

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Sort by:    Product     Price     Default    

 

Pasta and Noodle Technology (Τεχνολογία ζυμαρικών - έκδοση στα αγγλικά)
Pasta and Noodle Technology (Τεχνολογία ζυμαρικών - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 015132

Price: 162,00

Pasta and Noodle Technology

Author: James E. Kruger, Robert B. Matsuo, Joel W. Dick
ISBN: 9780913250891
Pages: 368
Format: 16 X 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 1996

   

Φάκελος Monsanto
Φάκελος Monsanto

CODE: 072001

Price: 19,99

Φάκελος Monsanto
Ένας γενετικός εφιάλτης: Από τη διοξίνη στους ΓΤΟ, μία πολυεθνική που θέλει το καλό σας

Author: Marie - Monique Robin
ISBN: 9789604860289
Pages: 554
Format: 14 X 21
Binding: Paperback
Pub. Year: 2010

 
 

Olive Germplasm - The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (Ελαιοκομία - έκδοση στα αγγλικά)
Olive Germplasm - The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (Ελαιοκομία - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 113001

Price: 125,00

Olive Germplasm - The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy

Author: Innocenzo Muzzalupo
ISBN: 9789535108832
Pages: 372
Format: 17 X 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2012

   

Extra Virginity (Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - έκδοση στα αγγλικά)
Extra Virginity (Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 108001

Price: 18,50

Extra Virginity

Author: Tom Mueller
ISBN: 9781848870062
Pages: 256
Format: 16 X 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 2013

 
 

Superfruits (Τα 20 κορυφαία φρούτα υπερτροφές - έκδοση στα αγγλικά)
Superfruits (Τα 20 κορυφαία φρούτα υπερτροφές - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 093002

Price: 23,80

Superfruits
Top 20 Fruits Packed with Nutrients and Phytochemicals, Best Ways to Eat Fruits for Maximum Nutrition, and 75 Simple and Delicious Recipes for Overall Wellness

Author: Paul M. Gross
ISBN: 9780071633871
Pages: 240
Format: 15 X 23
Binding: Paperback
Pub. Year: 2009

   

Food Analysis and Preservation (Ανάλυση και συντήρηση τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)
Food Analysis and Preservation (Ανάλυση και συντήρηση τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 005163

Price: 85,00

Food Analysis and Preservation
Current Research Topics

Author: Michael G. Kontominas
ISBN: 9781926895079
Pages: 214
Format: 16 X 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2012

 
 

Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition (Κρέας και επεξεργασία κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)
Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition (Κρέας και επεξεργασία κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 005162

Price: 205,00

Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition

Author: Y. H. Hui
ISBN: 9781439836835
Pages: 1000
Format: 18 X 26
Binding: Hardback
Pub. Year: 2012

   

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (Εγχειρίδιο ανάλυσης θαλασσινών και προϊόντων θαλασσινών - έκδοση στα αγγλικά)
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (Εγχειρίδιο ανάλυσης θαλασσινών και προϊόντων θαλασσινών - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 005161

Price: 187,00

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis

Author: Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
ISBN: 9781420046335
Pages: 928
Format: 18 X 26
Binding: Hardback
Pub. Year: 2009

 
 

Controlling Salmonella in Poultry Production and Processing (Έλεγχος σαλμονέλας κατά την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος πουλερικών - έκδοση στα αγγλικά)
Controlling Salmonella in Poultry Production and Processing (Έλεγχος σαλμονέλας κατά την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος πουλερικών - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 005160

Price: 124,00

Controlling Salmonella in Poultry Production and Processing

Author: Scott M. Russell
ISBN: 9781439821107
Pages: 309
Format: 22 X 28
Binding: Hardback
Pub. Year: 2012

   

Microbiological Examination Methods of Food and Water (Μικροβιολογικές μέθοδοι ανάλυσης τροφίμων και νερού - έκδοση στα αγγλικά)
Microbiological Examination Methods of Food and Water (Μικροβιολογικές μέθοδοι ανάλυσης τροφίμων και νερού - έκδοση στα αγγλικά)

CODE: 005159

Price: 113,50

Microbiological Examination Methods of Food and Water
A Laboratory Manual

Author: Neusely da Silva, Marta Hirotomi Taniwaki, Valéria Christina Junqueira, Neliane Silveira
ISBN: 9780415690867
Pages: 484
Format: 22 X 28
Binding: Paperback
Pub. Year: 2012

 

Pages:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...