Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Advanced Technologies For Meat Processing (Προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)
Advanced Technologies For Meat Processing (Προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005090

Τιμή: 184,25

Advanced Technologies For Meat Processing

Συγγραφέας: Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
ISBN: 9781574445879
Σελίδες: 483
Σχήμα: 17 X 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2006

   

Antimicrobials in Food, Third Edition

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005106

Τιμή: 202,00

Antimicrobials in Food, Third Edition

Editor(s): P. Michael Davidson, University of Tennessee, Knoxville, USA; John N. Sofos, Colorado State University, Fort Collins, USA; A. Larry Branen

ISBN: 9780824740375
Publication Date: April 28, 2005
Number of Pages: 720
Binding(s): Hardback

 
 

Applied Dairy Microbiology, Second Edition (Εφαρμοσμένη μικροβιολογία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)
Applied Dairy Microbiology, Second Edition (Εφαρμοσμένη μικροβιολογία γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005004

Τιμή: 198,89

Applied Dairy Microbiology, Second Edition

Συγγραφέας: Elmer H. Marth, James Steele
ISBN: 9780824705367
Σελίδες: 736
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2001

   

Authentication of Virgin Olive Oil using NMR and Isotopic Fingerprinting
Authentication of Virgin Olive Oil using NMR and Isotopic Fingerprinting

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 184002

Τιμή: 52,00

Authentication of Virgin Olive Oil using NMR and Isotopic Fingerprinting

Συγγραφέας: M. Rosa Alonso-salces, Jose M. Moreno-rojas, Margaret V. Holland, Claude Guillou
ISBN: 9781611223095
Σελίδες: 60
Σχήμα: 14 X 22
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2011

 
 

Aρχές τεχνολογίας τροφίμων
Aρχές τεχνολογίας τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 014025

Τιμή: 21,60

Aρχές τεχνολογίας τροφίμων

Συγγραφέας: Βασίλειος Κιοσέογλου, Γεώριος Μπλέκας
ISBN: 9789609828857
Σελίδες: 263
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010

   

Bananas and Plantains (Μπανάνες - έκδοση στα αγγλικά)
Bananas and Plantains (Μπανάνες - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 004330

Τιμή: 59,80

Bananas and Plantains

Συγγραφέας: J. C. Robinson
ISBN: 9781845936587
Σελίδες: 320
Σχήμα: 16 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2010

 
 

Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products (Κριθάρι για διατροφή και υγεία - έκδοση στα αγγλικά)
Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products (Κριθάρι για διατροφή και υγεία - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008051

Τιμή: 107,36

Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products

Συγγραφέας: Rosemary K. Newman, C. Walter Newman
ISBN: 9780470102497
Σελίδες: 246
Σχήμα: 16 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2008

   

Basic Butchering of Livestock and Game (Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)
Basic Butchering of Livestock and Game (Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 211014

Τιμή: 24,00

Basic Butchering of Livestock and Game

Συγγραφέας: John J. Mettler
ISBN: 9780882663913
Σελίδες: 208
Σχήμα: 15 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1986

 
 

Biochemistry of Foods, 3rd Edition (Βιοχημεία τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)
Biochemistry of Foods, 3rd Edition (Βιοχημεία τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 022035

Τιμή: 106,00

Biochemistry of Foods, 3rd Edition

Συγγραφέας: Michael Eskin, Fereidoon Shahidi
ISBN: 9780122423529
Σελίδες: 584
Σχήμα: 22 Χ 28
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012

   

Brined Cheeses (Τυριά άλμης - έκδοση στα αγγλικά)
Brined Cheeses (Τυριά άλμης - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 008385

Τιμή: 209,60

Brined Cheeses

Συγγραφέας: A. Y. Tamime
ISBN: 9781405124607
Σελίδες: 344
Σχήμα: 18 X 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2006

 

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...