Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Χημεία τροφίμων, 6η έκδοση
Χημεία τροφίμων, 6η έκδοση

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 014036

Τιμή: 27,00

Χημεία τροφίμων, 6η έκδοση

Συγγραφέας: Δημήτριος Μπόσκου
ISBN: 9789606859380
Σελίδες: 320
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2021

   

Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής Ι
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής Ι

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 025019

Τιμή: 10,80

Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής Ι

Συγγραφέας: Hermann Gruner, Reinhold Metz
ISBN: 9603314358
Σελίδες: 114
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009

 
 

Χημεία τροφίμων
Χημεία τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015113

Τιμή: 93,60

Χημεία τροφίμων

Συγγραφέας: Hans - Dieter Belitz, Werner Grosch, Peter Schieberle
ISBN: 9789604183678
Σελίδες: 1007
Σχήμα: 22 X 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012

   

Χημεία τροφίμων
Χημεία τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 002168

Τιμή: 27,00

Χημεία τροφίμων

Συγγραφέας: Ιωάννης Ζαμπετάκης, Χαράλαμπος Προεστός, Παναγιώτα Μαρκάκη
ISBN: 9789603519522
Σελίδες: 408
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014

 
 

Χημεία τροφίμων
Χημεία τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 014023

Τιμή: 12,50

Ειδική προσφορά 50%

Χημεία τροφίμων

Συγγραφέας: Δημήτριος Μπόσκου
ISBN: 9607013220
Σελίδες: 316
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2004

   

Χημεία και τεχνολογία τροφίμων
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 483001

Τιμή: 61,75

Χημεία και τεχνολογία τροφίμων

Συγγραφέας: Αθανάσιος Κουτίνας, Μαρία Κανελλάκη
ISBN: 9786188415072
Σελίδες: 548
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2020

 
 

Φυτικά τρόφιμα. Ιχθυηρά. Γλυκαντικές ύλες
Φυτικά τρόφιμα. Ιχθυηρά. Γλυκαντικές ύλες

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 508003

Τιμή: 45,00

Φυτικά τρόφιμα. Ιχθυηρά. Γλυκαντικές ύλες

Συγγραφέας: Συλλογικό
ISBN: 9786182090213
Σελίδες: 741
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2022

   

Φυσικοχημεία τροφίμων
Φυσικοχημεία τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015030

Τιμή: 15,30

Φυσικοχημεία τροφίμων

Συγγραφέας: Χρήστος Ριτζούλης
ISBN: 9789604183128
Σελίδες: 198
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2011

 
 

Φυσικές ιδιότητες τροφίμων
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 046029

Τιμή: 52,47

Φυσικές ιδιότητες τροφίμων

Συγγραφέας: Ανδριάνα Ε. Λάζου
ISBN: 9789600234978
Σελίδες: 534
Σχήμα: 21 X 29
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2019

   

Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι
Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 011102

Τιμή: 13,50

Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι

Συγγραφέας: Θωμάς Μπίντσης, Φώτης Παπαδήμας
ISBN: 9789608455993
Σελίδες: 240
Σχήμα: 14 X 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2013

 

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...