Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης


Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 023002

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 13,00
Η Τιμή μας: 11,70
Κερδίζετε : 1,30 (10%)
9601201483
Σπυρίδων Γεωργάκης

Περιγραφή
Reviews

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης

Συγγραφέας: Σπυρίδων Γεωργάκης
ISBN: 9601201483
Σελίδες: 337
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1993



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Α. ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Ι. ΨΎΞΗ – ΚΑΤΑΨΥΞΗ
ΙΙ. ΘΕΡΜΑΝΣΗ (ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ – ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ)
ΙΙΙ. ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ
IV. ΛΥΟΦΙΛΗ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ
V. ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ
VI. ΔΙΗΘΗΣΗ
VII. ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΣΗ
VIII. ΕΚΧΥΛΙΣΗ
IX. ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ
Χ. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Β. ΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Ι. ΑΛΑΤΙΣΗ – ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ
ΙΙ. ΚΑΠΝΙΣΗ
ΙΙΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
IV. ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΟΞΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
V. ΧΡΗΣΗ ΖΑΧΑΡΗΣ
VI. ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛΗΣ
VII. ΧΡΗΣΗ ΟΞΕΩΝ
VIII. ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Γ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ
Ι. ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΙΙ. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΙΙΙ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
Δ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
Ι. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΙΙ. ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΥΪΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΙΙΙ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ
IV. ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
V. ΘΕΡΜΑΝΣΗ (ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ-ΕΨΗΣΗ) ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
VI. AΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
VII. ΛΥΟΦΙΛΗ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
VIII. ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
IX. ΑΛΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
Χ. ΚΑΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΧΙ. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...