My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης


Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης

View larger image

CODE: 023002

List price: 13,00
Our price: 11,70
You save: 1,30 (10%)
9601201483
Σπυρίδων Γεωργάκης

Description
Reviews

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης

Author: Σπυρίδων Γεωργάκης
ISBN: 9601201483
Pages: 337
Format: 17 Χ 24
Binding: Paperback
Pub. Year: 1993



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Α. ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Ι. ΨΎΞΗ – ΚΑΤΑΨΥΞΗ
ΙΙ. ΘΕΡΜΑΝΣΗ (ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ – ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ)
ΙΙΙ. ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ
IV. ΛΥΟΦΙΛΗ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ
V. ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ
VI. ΔΙΗΘΗΣΗ
VII. ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΣΗ
VIII. ΕΚΧΥΛΙΣΗ
IX. ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ
Χ. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Β. ΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Ι. ΑΛΑΤΙΣΗ – ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ
ΙΙ. ΚΑΠΝΙΣΗ
ΙΙΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
IV. ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΟΞΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
V. ΧΡΗΣΗ ΖΑΧΑΡΗΣ
VI. ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛΗΣ
VII. ΧΡΗΣΗ ΟΞΕΩΝ
VIII. ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Γ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ
Ι. ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΙΙ. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΙΙΙ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
Δ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
Ι. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΙΙ. ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΥΪΚΗΣ ΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΙΙΙ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ
IV. ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
V. ΘΕΡΜΑΝΣΗ (ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ-ΕΨΗΣΗ) ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
VI. AΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
VII. ΛΥΟΦΙΛΗ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
VIII. ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
IX. ΑΛΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
Χ. ΚΑΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΧΙ. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...