Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Ασφάλεια τροφίμων (HACCP)


Ασφάλεια τροφίμων (HACCP)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 023006

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 43,00
Η Τιμή μας: 38,70
Κερδίζετε : 4,30 (10%)
9601209131
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης

Περιγραφή
Reviews

Ασφάλεια τροφίμων (HACCP)
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών

Συγγραφέας: Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης
ISBN: 9601209131
Σελίδες: 462
Σχήμα: 21 Χ 29
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2001

 

Περιεχόμενα


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ HACCP.19

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ.23

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.43

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP.75

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.105

ΟΡΟΛΟΓΙΑ.121

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.123

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ.141

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.191

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.227

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.269

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ
ΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ).283

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.295

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.323

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HCCP ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ.347

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. 377

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. 415

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...