My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του


Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

View larger image

CODE: 024036

List price: 28,00
Our price: 25,20
You save: 2,80 (10%)
9603570737
Σπυρίδων Ραμαντάνης

Description
Reviews

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Author: Σπυρίδων Ραμαντάνης
ISBN: 9603570737
Pages: 304
Format: 17 Χ 25
Binding: Paperback
Pub. Year: 2006



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων αποτελεί αντικείμενο που διδάσκεται σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, στα πλαίσια της Τεχνολογίας Τροφίμων και της Διατροφής. Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει στη διδασκαλία αυτού του αντικειμένου, θα φανεί όμως ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ασχολούνται στην πράξη με την τεχνολογία του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δομή του γραμμωτού μυός
Δομή της μυϊκής ίνας
Χημική και Βιοχημική σύσταση του μυός
Μετατροπή του μυϊκού ιστού σε κρέας
Ψύξη και συντήρηση του ψυγμένου κρέατος
Παστεριωμένα αλλαντικά
Προϊόντα ωρίμασης

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...