My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του


Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

View larger image

CODE: 028003

Contact us for availability and price.
9789603435495
Αντώνιος Μάντης
Description
Reviews

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
Γ΄ έκδοση

Author: Αντώνιος Μάντης
ISBN: 9789603435495
Pages: 424
Format: 17 X 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2005



Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις έτσι και η 3η, γράφτηκε με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών εκπαίδευσης των φοιτητών της Κτηνιατρικής σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας του γάλακτος και των προϊόντων του. Έτσι τα θέματα τεχνολογίας αναπτύσσονται κυρίως ως βάση για την κατανόηση των θεμάτων υγιεινής των αντίστοιχων γαλακτοκομικών προϊόντων. Καταβλήθηκε προσπάθεια να ενσωματωθούν οι απαραίτητες αλλαγές στην επιστημονική γνώση και τη νομοθεσία σε όλα τα κεφάλαια και έγινε ευρεία αλλαγή στο εποπτικό υλικό.

Το πόνημα αυτό περιέχει στοιχεία χρήσιμα όχι μόνο στο φοιτητή αλλά και σε κάθε επιστήμονα που ασχολείται μα το γάλα και τα προϊόντα του.




ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

Γενικά περί γάλακτος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Μικροβιολογία του νωπού γάλακτος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

Ανθυγιεινά – ακατάλληλα γάλακτα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Υγιεινή της παραγωγής συντηρήσεως και μεταφοράς του νωπού γάλακτος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

Ποιοτικός έλεγχος του νωπού γάλακτος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

Παστεριωμένο γάλα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

Γάλα αποστειρωμένο – γάλα μακράς διάρκειας

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

Συμπυκνωμένο γάλα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9

Κονιοποιημένο γάλα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10

Ειδικά γάλακτα και άλλα προϊόντα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11

Γάλακτα που έχουν υποστεί ζύμωση

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

Κρέμα – βούτυρο

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

Τυριά

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14

Παγωτό

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15

Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας γάλακτος

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...