My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων


Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

View larger image

CODE: 023033

List price: 55,00
Our price: 49,50
You save: 5,50 (10%)
9789601220161
Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος

Description
Reviews

Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Author: Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος
ISBN: 9789601220161
Pages: 540
Format: 21 X 28
Binding: Paperback
Pub. Year: 2011

Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...