Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Milk and Dairy Product Technology (Τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)


Milk and Dairy Product Technology (Τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005001

Τιμή: 150,57
9780824700942
Edgar Spreer

Περιγραφή
Reviews

Milk and Dairy Product Technology

Συγγραφέας: Edgar Spreer
ISBN: 9780824700942
Σελίδες: 483
Σχήμα: 18 Χ 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1998

 

Addressing both theoretical and practical issues in dairy technology, this work offers coverage of the basic knowledge and scientific advances in the production of milk and milk-based products. It examines energy supply and electricity refrigeration, water and waste-water treatment, cleaning and disinfection, hygiene, and occupational safety in dairies.

 

Table of contents

Milk as a raw material and food; milk reception; milk processing; milk, milk beverages and cream products; butter manufacture; cheese manufacture; acidified milk products; long-life milf products; whey and whey utilization; cleaning and disinfection in a dairy; water supply and waste-water treatment in a dairy; refrigeration in a dairy; energy supply in a dairy; electricity in a dairy; hygiene and occupational safety.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...