Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Salumi (Παρασκευή σαλαμιού - έκδοση στα αγγλικά)


Salumi (Παρασκευή σαλαμιού - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 210002

Τιμή: 43,50
9780393068597
Michael Ruhlman, Brian Polcyn

Περιγραφή
Reviews

Salumi
The Craft of Italian Dry Curing

Συγγραφέας: Michael Ruhlman, Brian Polcyn
ISBN: 9780393068597
Σελίδες: 288
Σχήμα: 20 Χ 25
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012


Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage-making and bacon-curing with their surprise hit, the "excellent" (The Economist) Charcuterie (ISBN 978 0 393 05829 1). Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi. Ruhlman and Polcyn give recipes for the eight basic products in Italy's pork salumi repertoire: guanciale, coppa, spalla, lardo, lonza, pancetta, prosciutto and salami, and they even show us how to butcher a pig. This book provides a thorough understanding of salumi, with 100 recipes and illustrations of the art of ancient methods made modern and new.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...