Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Dry-Curing Pork (Παρασκευή αλλαντικών - έκδοση στα αγγλικά)


Dry-Curing Pork (Παρασκευή αλλαντικών - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 210003

Τιμή: 29,80
978158157243
Hector Kent

Περιγραφή
Reviews

Dry-Curing Pork
Make your own Bacon, Ham, Prosciutto, Salami, and More

Συγγραφέας: Hector Kent
ISBN: 978158157243
Σελίδες: 224
Σχήμα: 20 Χ 20
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014


Dry-cured pork’s flavours are a taste of the landscape and climate. The ultimate slow food, it has served as a crucial food source for many cultures. It doesn’t need to be complicated to make. Science teacher Hector Kent has written the book he wished he’d had when he made his first prosciutto: one that brings together the critical components of curing in the simplest form possible, with illustrations to assure the reader of safe and delicious results.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...