Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Basic Butchering of Livestock and Game (Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)


Basic Butchering of Livestock and Game (Εγχειρίδιο κοπής και τεμαχισμού κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 211014

Τιμή: 24,00
9780882663913
John J. Mettler

Περιγραφή
Reviews

Basic Butchering of Livestock and Game

Συγγραφέας: John J. Mettler
ISBN: 9780882663913
Σελίδες: 208
Σχήμα: 15 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1986

This guide takes the mystery out of butchering, covering everything you need to know to produce your own expert cuts of beef, venison, pork, lamb, poultry, and small game. John J. Mettler Jr. provides easy-to-follow instructions that walk you through every step of the slaughtering and butchering process, as well as plenty of advice on everything from how to dress game in a field to salting, smoking, and curing techniques. You’ll soon be enjoying the satisfyingly superior flavors that come with butchering your own meat.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...