Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Fermentation (Ζύμωση - έκδοση στα αγγλικά)


Fermentation

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 447003

Τιμή: 29,80
9781408873540
Rachel de Thample

Περιγραφή
Reviews

Fermentation

Συγγραφέας: Rachel de Thample
ISBN: 9781408873540
Σελίδες: 256
Σχήμα: 13 X 20
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2020

Winner of the Guild of Food Writers Specialist or Single Subject Award 2021

In Fermentation, Rachel de Thample shines a light on one of the oldest methods of preserving food, which is just as relevant today, and shows you how to produce delicious and health-boosting ferments in your own kitchen.

There are more than 80 simple recipes to make everything from sauerkraut and sourdough, kimchee and kombucha, to pickles and preserves, accompanied by thorough explanations of how the fermenting process works. With little more than yeast and bacteria, salt and time, a whole realm of culinary possibilities opens up.

With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and plenty of helpful step-by-step photographs, this book will bring the art of fermentation to your kitchen.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...