Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Χημεία και τεχνολογία τροφίμων


Χημεία και τεχνολογία τροφίμων

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 483001

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 65,00
Η Τιμή μας: 61,75
Κερδίζετε : 3,25 (5%)
9786188415072
Αθανάσιος Κουτίνας, Μαρία Κανελλάκη

Περιγραφή
Reviews

Χημεία και τεχνολογία τροφίμων

Συγγραφέας: Αθανάσιος Κουτίνας, Μαρία Κανελλάκη
ISBN: 9786188415072
Σελίδες: 548
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2020

Περιεχόμενα

ΦΥΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
1. Σακχαρούχα τρόφιμα
2. Αλκοολούχα ποτά – οινολογία
3. Χημεία και τεχνολογία λιπαρών υλών
4. Χυμοί και άλλα προϊόντα φρούτων
ΖΩΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
5. Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα
6. Κρέας
7. Προβιοτικά τρόφιμα
8. Μεταλλαγμένα τρόφιμα
9. Στοιχεία μικροβιολογίας, αλλοίωσης, συντήρησης τροφίμων
10. Απόβλητα βιομηχανιών
11. Ένζυμα των τροφίμων
12. Μεταλλαγμένα – νεοφανή τρόφιμα

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...