My account | View cart
Search for pattern: Advanced search
Embryo Publications Home | About Us | Contact Us | Site map | Language: English Ελληνικά

Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων


Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων

View larger image

CODE: 106047

List price: 56,36
Our price: 50,72
You save: 5,64 (10%)
9786182210222
Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης

Description
Reviews

Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων

Author: Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης
ISBN: 9786182210222
Pages: 672
Format: 17 X 24
Binding: Hardback
Pub. Year: 2023

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί ένα περιεκτικό εκπαιδευτικό βοήθημα, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει με σαφήνεια και σφαιρική θεώρηση σημαντικές πτυχές του γνωστικού αντικειμένου της Επιστήμης και Τεχνολογίας Αλιευτικών Προϊόντων. Το σύγγραμμα επικεντρώνεται σε σημαντικούς τομείς γνώσης που αφορούν τις διαδικασίες επεξεργασίας και συντήρησης, τη μικροβιολογική σταθερότητα και τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και ασφάλεια των αλιευτικών προϊόντων. Παράλληλα, αναλύει σε ικανοποιητική έκταση εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με την ειδική αλλοιογόνο χλωρίδα των διάφορων κατηγοριών μεταποιημένων προϊόντων και τους συνδεόμενους κινδύνους, τις ειδικές υγειονομικές απαιτήσεις και τα μέτρα ελέγχου παθογόνων οργανισμών.
Στα 17 κεφάλαια του συγγράμματος ο αναγνώστης θα βρει μεγάλο όγκο δεδομένων χημικής σύστασης και απόδοσης, χρήσιμες πληροφορίες για τις μεθόδους αξιολόγησης της αισθητηριακής ποιότητας και τις επιδράσεις της αυτόλυσης των ιστών στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, καθώς και αναφορές στους κανόνες διενέργειας επίσημων ελέγχων. Το σύγγραμμα ενσωματώνει μεγάλο αριθμό βιβλιογραφικών πηγών για περαιτέρω αναζήτηση στοιχείων και πληροφοριών.


Περιέχει:

Πρόλογος - Εισαγωγή - Στοιχεία Ανατομίας Ψαριών, Μαλακίων, Μαλακοστράκων - Φυσικές Ιδιότητες - Φυσική Σύνθεση και Απόδοση - Σύσταση και Διατροφική Αξία - Μεταθανάτιες Βιοχημικές Μεταβολές – Αυτόλυση των Ιστών - Μικροβιακή Αλλοίωση - Μεταβολές Οργανοληπτικών Ιδιοτήτων - Αξιολόγηση Φρεσκότητας Νωπών Αλιευτικών Προϊόντων - Ψύξη - Κατάψυξη - Ξήρανση - Αλάτιση - Κάπνιση - Μαρινάρισμα - Κονσερβοποίηση - Υγιεινή Αλιευτικών Προϊόντων και Διενέργεια Επίσημων Ελέγχων - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...