Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Στοιχεία οινολογίας


Στοιχεία οινολογίας

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 167002

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 27,00
Η Τιμή μας: 24,30
Κερδίζετε : 2,70 (10%)
9789608382138
Μαρία Τζίτζη, Πάρις Κυπαρισσίου

Περιγραφή
Reviews

Στοιχεία οινολογίας
Η τέχνη του οινοχόου

Συγγραφέας: Μαρία Τζίτζη, Πάρις Κυπαρισσίου
ISBN: 9789608382138
Σελίδες: 264
Σχήμα: 22 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2008


Πρόκειται για ένα βιβλίο που μας μυεί στα μυστικά του κρασιού περιγράφοντάς μας όλη την πορεία που αυτό ακολουθεί, από το αμπέλι μέχρι να φτάσει στο ποτήρι μας.

Παρόλο που όλοι καταναλώνουμε συχνά κρασί, λίγοι από μας γνωρίζουν πραγματικά γι' αυτό το προϊόν. Κι αυτό γιατί όσο οικείο και απλό μας φαίνεται, τόσο πολύπλοκο και δύσκολο είναι τελικά να φτιάξουμε και να εκτιμήσουμε ένα καλό κρασί.

Το "Στοιχεία Οινολογίας: H τέχνη του οινοχόου", σκοπό έχει να καταγράψει και να μεταδώσει όλη την απαραίτητη γνώση που διαμορφώνει την οινική κουλτούρα σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες του κρασιού.

Αποτελείται από 12 κεφάλαια αφιερωμένα στην αμπελουργία, την παραλαβή της πρώτης ύλης, τις ποικιλίες σταφυλιών, την οινολογία, τις κατηγορίες και τύπους κρασιών, καθώς και τον οργανοληπτικό έλεγχο, τα καθήκοντα του οινοχόου, τη δημιουργία και διαχείριση κάβας, την προώθηση και τις πωλήσεις του κρασιού.

Στο τελευταίο κεφάλαιο γίνεται λόγος για τη διατροφική αξία του κρασιού, προτείνονται αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού - κρασιού, καθώς και πολύτιμες συμβουλές για κάθε μας γεύμα.

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το κρασί και γοητεύονται από το μαγικό του κόσμο, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες. Στην υγειά σας !!!

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...