Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork (Τεμαχισμός κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)


Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork (Τεμαχισμός κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 211002

Τιμή: 46,00
9781612121826
Adam Danforth

Περιγραφή
Reviews

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering

Συγγραφέας: Adam Danforth
ISBN: 9781612121826
Σελίδες: 456
Σχήμα: 21 Χ 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014


Using detailed, step-by-step photography of every stage of the process, Adam Danforth shows you exactly how to humanely slaughter and butcher chickens and other poultry, rabbits, sheep, pigs, and goats. From creating the right pre-slaughter conditions to killing, skinning, keeping cold, breaking the meat down, and creating cuts of meat you’ll recognize from the market, Danforth walks you through every step, leaving nothing to chance. He also covers food safety, freezing and packaging, and tools and equipment. This comprehensive reference is the only guide you need to successfully, safely, and humanely slaughter and butcher your own animals.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...