Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Functional herbal yogurt (Λειτουργικό γιαούρτι - έκδοση στα αγγλικά)


Functional herbal yogurt (Λειτουργικό γιαούρτι - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 100006

Τιμή: 101,00
9783659510830
Shori Amal Bakr, Baba Ahmad

Περιγραφή
Reviews

Functional Herbal Yogurt
Management of Hypertension and Diabetes
Influence of medicinal plants on fermentation of cow, camel and goat milks

Συγγραφέας: Shori Amal Bakr, Baba Ahmad
ISBN: 9783659510830
Σελίδες: 384
Σχήμα: 15 Χ 22
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2014



A profound understanding in the relationship between food and health is integral in the development of the concept of functional foods. Fermented dairy products play a functional role either directly through interaction with consumed microorganisms (probiotic effect) or indirectly as a result of action of microbial metabolites. Yogurt is fermented milk and it contains milk nutritious properties, healthy bacteria and fermentation products with anti-diabetic and anti-hypertensive properties. Medicinal plants rich in natural antioxidants and phenolics are increasingly used in food manufacturing because they provide valuable nutritional and therapeutic properties and retard oxidative degradation of lipids. The present study investigates the influence of medicinal plants on fermentation of cow, camel and goat milks and their effects on the physicochemical, biochemical, microbiological and functional properties of probiotic yogurt.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...