Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων


Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 10624

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 43,46
Η Τιμή μας: 39,11
Κερδίζετε : 4,35 (10%)
9789604183852
Ευστράτιος Κυρανάς

Περιγραφή
Reviews

Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων

Συγγραφέας: Ευστράτιος Κυρανάς
ISBN: 9789604183852
Σελίδες: 408
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2013


Οι μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και ποτών παρουσιάζουν σήμερα εξαιρετική ποικιλομορφία. Ποικίλες μέθοδοι επεξεργασίας και αμέτρητα προϊόντα που προκύπτουν απ' αυτές (νωπά, ψυγμένα, κατεψυγμένα, αφυδατωμένα, κονσερβοποιημένα, μαγειρεμένα κλπ.) έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες μιας τεράστιας γκάμας πελατών. Την εκπροσώπηση στην αγορά διάθεσης των τροφίμων διεκδικούν παραγωγοί, εξαγωγείς, τμήματα τροφίμων υπερκαταστημάτων, αλυσίδες λιανικής πώλησης, ανεξάρτητα καταστήματα, μονάδες τροφοδοσίας (catering) κάθε μορφής κλπ.
Για να μπορούν οι μονάδες παραγωγής και διάθεσης των τροφίμων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καταναλωτών, θα πρέπει, εκτός από την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων, να δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις ορθής διαχείρισης των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πρόκειται για λειτουργίες που ξεκινούν από το σχεδιασμό της μονάδας και φθάνουν μέχρι τον καταναλωτή.


Περιέχει:

Μορφές των Μονάδων, Η διοίκηση & η Οικονομική Διαχείριση στη Μονάδα Τροφοδοσίας, Δομή & Οργάνωση του τμήματος τροφοδοσίας στο νοσοκομείο και το ξενοδοχείο, Το Κτιριολογικό Πρόγραμμα της Μονάδας Τροφοδοσίας, Κίνδυνοι Μόλυνσης, Ρύπανσης & Αλλοίωσης των Τροφίμων, Η Προμήθεια των Πρώτων Υλών στη Μονάδα Τροφοδοσίας, Παραλαβή των Πρώτων Υλών, Αποθήκευση των Πρώτων Υλών, Εξαγωγή των Πρώτων Υλών από τις Αποθήκες για Επεξεργασία, Τα τμήματα Παραγωγής, Συσκευασία των Τελικών Προϊόντων, Αποθήκευση των Τελικών Προϊόντων, Διακίνηση και Διάθεση των Τελικών Προϊόντων, Αναθέρμανση των Τελικών Προϊόντων, Καθαρισμός και Εξυγίανση στις Μονάδες Τροφοδοσίας, Διαχείριση των Αποβλήτων στη Μονάδα Τροφοδοσίας, Η Ποιότητα στις Μονάδες Τροφοδοσίας, Συστήματα Διασφάλισης της Ποιότητας στην Αλυσίδα Τροφοδοσίας.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...