Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Soybeans as Functional Foods and Ingredients (Η σόγια ως τρόφιμο - έκδοση στα αγγλικά)


Soybeans as Functional Foods and Ingredients (Η σόγια ως τρόφιμο - έκδοση στα αγγλικά)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005069

Τιμή: 141,78
9781893997332
Keshun Liu

Περιγραφή
Reviews

Soybeans as Functional Foods and Ingredients

Συγγραφέας: Keshun Liu
ISBN: 9781893997332
Σελίδες: 331
Σχήμα: 16 X 23
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2004

 

Providing authoritative information, Soybeans as Functional Foods and Ingredients covers soybean chemistry, health benefits, research, and product development. Readers can find answers to key questions such as: What are the nutrients and phytochemicals in soybeans? How can soybeans be utilized as food and as food ingredients so that general populations can reap the health benefits of soy? How can processing and breeding technology help expand soybean food and utilization? The editor's ability to integrate soy food processing and soy ingredient application into the discussion of the various health benefits of soy products sets this book a part from the competition.
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...