Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του


Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 024082

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 65,00
Η Τιμή μας: 58,50
Κερδίζετε : 6,50 (10%)
9789603571384
Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης

Περιγραφή
Reviews

Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Συγγραφέας: Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης
ISBN: 9789603571384
Σελίδες: 782
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2020

Η νέα έκδοση καλύπτει τα βασικά θέματα της τεχνολογίας του κρέατος και των προϊόντων του. Απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της αλυσίδας του κρέατος. Παρουσιάζεται με ευσύνοπτο και λειτουργικό τρόπο όλο το απαραίτητο υλικό για την κάλυψη των σχετικών θεμάτων, ενώ οι βιβλιογραφικές πηγές δίνουν το έναυσμα  για  περαιτέρω  εμβάθυνση  στο  αντικείμενο.
Στα δεκατρία κεφάλαια του βιβλίου εξετάζεται η δομή και η σύσταση του μυϊκού ιστού και δεδομένου του επηρεασμού της ασφάλειας και ποιότητας του κρέατος από τις καταστάσεις πριν, κατά και μετά τη σφαγή, αναπτύσσεται η ευζωία, η μεταφορά και ο χειρισμός των ζώων ante mortem και οι μεταβολές και επιδράσεις post mortem  κατά τη μετατροπή του μυϊκού ιστού σε κρέας, περιλαμβανομένης της πρότασης  περί  αλλαγών  στην  τεχνολογία  σφαγής.
Εξετάζεται η τεχνολογία παραγωγής των προϊόντων κρέατος, οι αιτίες των ελαττωμάτων τους και παρουσιάζεται, σχολιάζεται η τρέχουσα ταξινόμηση των προϊόντων  με  βάση  το  κρέας  και  των  παρασκευασμάτων  κρέατος.
Σημαντικό τμήμα της έκδοσης καλύπτεται με τα θέματα ταξινόμησης και τεμαχισμού των σφαγίων των θηλαστικών και των πουλερικών, της ποιότητας του κρέατος και της επισήμανσης του κρέατος, του κρέατος ως συστατικό και ως πρωταρχικό  συστατικό,  συμπεριλαμβανομένου  του  σχετικού  νομικού  πλαισίου.

free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...