Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Pasta and Noodle Technology (Τεχνολογία ζυμαρικών - έκδοση στα αγγλικά)
Pasta and Noodle Technology (Τεχνολογία ζυμαρικών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 015132

Τιμή: 162,00

Pasta and Noodle Technology

Συγγραφέας: James E. Kruger, Robert B. Matsuo, Joel W. Dick
ISBN: 9780913250891
Σελίδες: 368
Σχήμα: 16 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1996

   

Φάκελος Monsanto
Φάκελος Monsanto

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 072001

Τιμή: 19,99

Φάκελος Monsanto
Ένας γενετικός εφιάλτης: Από τη διοξίνη στους ΓΤΟ, μία πολυεθνική που θέλει το καλό σας

Συγγραφέας: Marie - Monique Robin
ISBN: 9789604860289
Σελίδες: 554
Σχήμα: 14 X 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2010

 
 

Olive Germplasm - The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (Ελαιοκομία - έκδοση στα αγγλικά)
Olive Germplasm - The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy (Ελαιοκομία - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 113001

Τιμή: 125,00

Olive Germplasm - The Olive Cultivation, Table Olive and Olive Oil Industry in Italy

Συγγραφέας: Innocenzo Muzzalupo
ISBN: 9789535108832
Σελίδες: 372
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012

   

Extra Virginity (Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - έκδοση στα αγγλικά)
Extra Virginity (Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 108001

Τιμή: 18,50

Extra Virginity

Συγγραφέας: Tom Mueller
ISBN: 9781848870062
Σελίδες: 256
Σχήμα: 16 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2013

 
 

Superfruits (Τα 20 κορυφαία φρούτα υπερτροφές - έκδοση στα αγγλικά)
Superfruits (Τα 20 κορυφαία φρούτα υπερτροφές - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 093002

Τιμή: 23,80

Superfruits
Top 20 Fruits Packed with Nutrients and Phytochemicals, Best Ways to Eat Fruits for Maximum Nutrition, and 75 Simple and Delicious Recipes for Overall Wellness

Συγγραφέας: Paul M. Gross
ISBN: 9780071633871
Σελίδες: 240
Σχήμα: 15 X 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2009

   

Food Analysis and Preservation (Ανάλυση και συντήρηση τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)
Food Analysis and Preservation (Ανάλυση και συντήρηση τροφίμων - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005163

Τιμή: 85,00

Food Analysis and Preservation
Current Research Topics

Συγγραφέας: Michael G. Kontominas
ISBN: 9781926895079
Σελίδες: 214
Σχήμα: 16 X 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012

 
 

Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition (Κρέας και επεξεργασία κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)
Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition (Κρέας και επεξεργασία κρέατος - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005162

Τιμή: 205,00

Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition

Συγγραφέας: Y. H. Hui
ISBN: 9781439836835
Σελίδες: 1000
Σχήμα: 18 X 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012

   

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (Εγχειρίδιο ανάλυσης θαλασσινών και προϊόντων θαλασσινών - έκδοση στα αγγλικά)
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (Εγχειρίδιο ανάλυσης θαλασσινών και προϊόντων θαλασσινών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005161

Τιμή: 187,00

Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis

Συγγραφέας: Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra
ISBN: 9781420046335
Σελίδες: 928
Σχήμα: 18 X 26
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2009

 
 

Controlling Salmonella in Poultry Production and Processing (Έλεγχος σαλμονέλας κατά την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος πουλερικών - έκδοση στα αγγλικά)
Controlling Salmonella in Poultry Production and Processing (Έλεγχος σαλμονέλας κατά την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος πουλερικών - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005160

Τιμή: 124,00

Controlling Salmonella in Poultry Production and Processing

Συγγραφέας: Scott M. Russell
ISBN: 9781439821107
Σελίδες: 309
Σχήμα: 22 X 28
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2012

   

Microbiological Examination Methods of Food and Water (Μικροβιολογικές μέθοδοι ανάλυσης τροφίμων και νερού - έκδοση στα αγγλικά)
Microbiological Examination Methods of Food and Water (Μικροβιολογικές μέθοδοι ανάλυσης τροφίμων και νερού - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 005159

Τιμή: 113,50

Microbiological Examination Methods of Food and Water
A Laboratory Manual

Συγγραφέας: Neusely da Silva, Marta Hirotomi Taniwaki, Valéria Christina Junqueira, Neliane Silveira
ISBN: 9780415690867
Σελίδες: 484
Σχήμα: 22 X 28
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2012

 

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...