Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Αναζήτηση Προϊόντος: Σύνθετη Αναζήτηση
Embryo Publications Αρχική Σελίδα | Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Χάρτης Αναζήτησης | Language: English Ελληνικά

Τρόφιμα

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν     Τιμή     Προκαθορισμένο    

 

Η ελαιουργία
Η ελαιουργία

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 001043

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Η ελαιουργία

Συγγραφέας: Γεώργιος Μπαλατσούρας – Ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών
ISBN: 9609028721
Σελίδες: 411
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 1999

   

Η επιτραπέζια ελιά
Η επιτραπέζια ελιά

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 001042

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Η επιτραπέζια ελιά

Συγγραφέας: Γεώργιος Μπαλατσούρας – Ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών
ISBN: 9609028705
Σελίδες: 670
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2004

70 εικόνες, 45 πίνακες

 
 

Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα
Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 011043

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα

Συγγραφέας: Θανάσης Παπούλιας
ISBN: 9607920449
Σελίδες: 128
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1999

   

Food, Crop Pests, and the Environment (Τρόφιμα, εχθροί καλλιεργειών και περιβάλλον - έκδοση στα αγγλικά)
Food, Crop Pests, and the Environment (Τρόφιμα, εχθροί καλλιεργειών και περιβάλλον - έκδοση στα αγγλικά)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 007023

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Food, Crop Pests, and the Environment

Συγγραφέας: Frank G. Zalom, William E. Fry
ISBN: 9780890541401
Σελίδες: 179
Σχήμα: 15 Χ 23
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1992

 
 

Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Τόμοι Α΄ και Β΄
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Τόμοι Α΄ και Β΄

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 002058

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Τόμοι Α΄ και Β'

Συγγραφέας: Γεώργιος Καλατζόπουλος
ISBN: 9603512834
Σελίδες: 384
Σχήμα: 17 Χ 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1999

   

Ελαιοπαραγωγή
Ελαιοπαραγωγή

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 002116

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Ελαιοπαραγωγή

Συγγραφέας: Συλλογικό
ISBN:
Σελίδες: 288
Σχήμα: 21 Χ 29
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2006

 
 

Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων
Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 014026

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων

Συγγραφέας: Δημήτριος Μπόσκου
ISBN: 9789607013248
Σελίδες: 140
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 1998

   

Τυρί
Τυρί

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 011059

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Τυρί

Συγγραφέας: Θωμάς Μπίντσης, Φώτης Παπαδήμας
ISBN: 9789608455634
Σελίδες: 596
Σχήμα: 21 Χ 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2009

 
 

Το εγχειρίδιο του καφέ
Το εγχειρίδιο του καφέ

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 011089

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Το εγχειρίδιο του καφέ

Συγγραφέας: Χρήστος Μανουσίδης
ISBN: 9789608455658
Σελίδες: 214
Σχήμα: 15 Χ 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2009

   

Στοιχεία τεχνολογίας και έλεγχοι ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
Στοιχεία τεχνολογίας και έλεγχοι ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 025017

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα και τιμή.

Στοιχεία τεχνολογίας και έλεγχοι ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων

Συγγραφέας: Χρήστος Κεχαγιάς, Σπύρος Κουλούρης
ISBN: 9604114832
Σελίδες: 255
Σχήμα: 17 X 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2005

 

Σελίδες:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »    Range:
free shipping

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Loading...